Televizyon Ünitesi Yenileme

 
Bu projemi eski zigon sehpalarımı yeniledikten http://tepehomegiller.blogspot.com/2013/03/eski-sehpalarm-yeniledim.html hemen sonra yapmıştım.
 
Bu tv ünitesi ben evlenirken seçmiş olduğum mobilyaların geldiği kamyondan biz almadığımız halde çıkmıştı. Hemen dükkanı arayıp söyledik böyle bir ünite geldi yanlışlıkmı oldu diye yok bizim size hediyemiz dediler. İşte bu ünite salon takımımın bir parçasıydı model farkı olmadı yani ama öyle damdan düşer gibi gelmişti bize.
 
Taşınmalar sırasında oldukça yıprandı bir zamanlar önünde yan kısmını tamamen kaplayan kapak kısmı koptu gitti. Sonrada çocukların oyuncaklarını koymaya başladığımz bu ünite tamamen kötü görünmeye başlamıştı gözüme. Yenisini almak istemiyordum belli bir süre çünkü çocukların gazabından korkuyordum birazcık daha büyüsünler ve en önemliside şimdiki yeni ünitelerden çok daha fazla yüksek olduğu için çocukların LCD ye ulaşma imkanı fazla olmamasından dolayı belli bir süre daha bununla idare etmeye bakalım deyip sehpa projemin gazıyla birlikte hemen bunuda boyamaya başladım.
İşte eski halinin bir resmi


Burda da miniğim bana boyamamda yardım ediyor.


Kaplama mobilya olduğunundan chalk paint tekniğiyle boyadım.

Hızını alamayan Ediz birde pastel boyayla boyamış.:)
 
Tek renk olmasını istemediğim için bir kısmını wenge rengi bıraktım bir kısmınıda kırmızı renk boyadım.  Şimdi tepe tepe kullanıyoruz.
 

 


 

Yorumlar

  1. Çok hoş olmuş bu haliyle.bayıldım.ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. yeni gibi olmuş elinize sağlık bende beklerim bloguma :))

    YanıtlaSil
  3. çok güzel olmuş eline sağlık

    YanıtlaSil
  4. güzel olmuş
    boya olarak ne kullandınız? hangi markanın hangi boyası?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar