Kağıt Rulosundan Sevimli Ahtapot


                         Herkese merhabalar. Biz çocuklarla yine bir kağıt rulo aktivitesiyle karşınızdayız. Aslında bu sevimli ahtapotları yapalı sanırım 2 sene oldu. Kendileriyle iyi güzel geçen günlerimiz oldu. Ama artık fazla yıprandıkları için çöpü boyladılar :( Ama sanırım onları bu blogta yayınlarsam ölümsüz olacaklar :)



Aslında bir çok yerde görebileceğiniz bir çocuk etkinliği bu. Gerekenler çeşitli boyutta kağıt rulolar, akrilik boya ya da ne tercih ederseniz, boyama için pon pon sünger kullandık, beyaz kağıt, kalemler ve yapıştırıcı.



Etrafı fazla kirletmemek için bir gazate kağıdı üstünde çalışmaya başladık. Boyaları plastik bir kutunun içine bir parça dökerek pom pom süngerler ile kullandık. Boyama işiniz bittikten sonra rulolarınızı resimdeki gibi kurumaya bırakın


Daha sonra ahtapotun yüzünü hayal gücümüzü kullanıp beyaz kağıtlara çizdik.


Sonra ruloların üstüne yapıştırdık. En son olarak ahtapotun 8 kolunu oluşturmak için alt kısımlardan kesip kıvırdık. Dokungaçları da  fırça ile beyaz renkte yaptık. Sonra bu sevimli ahtapotlarımız oldu.Biz yaparken keyifli vakit geçirdik tavsiye ederim.


https://www.facebook.com/printmagicparty/
printmagicparty@gmail.com
Takip:https://www.instagram.com/ebrusn/

Yorumlar

Popüler Yayınlar