White Choco Mocha Nescafe'nin Yeni Tadı




             Kahve severlerin favori aktivitesidir kafelerde kendileri gibi kahve tiryakileriyle buluşmak ve sohbet eşliğinde farklı lezzetler tatmak. ''Sohbeti sohbet yapan ona eşlik eden kahvedir'' diyenler ne de güzel söylemiş. Sohbetler bol köpüklü kahvelerle koyulaşır, çikolatalı kahvelerle tatlanır, yumuşar. Kafeler böylelikle kahverengi sihirli sıcak ya da soğuk içecekler eşliğinde sosyalleşmenin, dostluğun hatta felsefenin mekanları haline geliverir.
            Nescafe sunduğu sıra dışı lezzetlerle kafe ortamını evinize taşıma misyonunda yoluna birbirinden lezzetli seçeneklerle devam ediyor. Latte, Mocha, Cappuccino derken en son olarak White Choco Mocha ile artık her ev bir kafe. Beyaz çikolatalı eşsiz tadı ile sohbetlerin beyaz atlı prensi olacak gibi.

         Bizimde fikrimühim paketimiz elimize ulaştı ve bu tadı hem ailece çoluk çocuk, hemde dostlarımızla deneyimleme zevkini yaşadık. Beyaz çikolatayı sevenler için bulunmaz bir tat eşim tam anlamıyla çok güzel olarak nitelendirdi tadını. Ben bitterci ve cappuccino cu olduğum için daha çekinik kaldım. Çocuklara yaptığım kurabiyelerle verdim. Eş dost bir öğlen ağırlamasında hoş bir tad bıraktıağzımızda.

      Evleri keyifli kafelere çeviren serinin bu en son ürünü ile nice unutulmaz sohbetlere,keyifli anlara....






Yorumlar

Popüler Yayınlar