Okul öncesi İçin Çamaşır Mandalından Renkli Uçaklar



                            Bu karda evde tıkılı kaldıysanız bir de çocuklara okul tatil ise çamaşır mandallarından bu pır pır uçakları yapmaya ne dersiniz?

                            El sanatları aktiviteleri çocuklar için süperdir. Ama bazen bu elişlerini gerçekleştirmek için yapılacak adımlar çocukları yıldırabiliyor. Boyama faaliyeti çocuklar için süper eğlencelidir ancak hem dağınıklık hem de çocukların boyanın kuruma süresini bekleyememesi yüzünden bu aktivite de siz şu kendiliğinden renkli olan el sanatları çubuklarından satın alabilirsiniz. Böylelikle çocuklar boyanın kurumasını beklemek zorunda kalmadan bir şeyler inşa etme  olanağına ulaşırlar.




                               Proje için ihtiyacın olanlar renkli çubuklar, büyük mandallar, makas, beyaz tutkal.



                        Kanatlar için  tam boy renkli çubuklar yeterli. Ancak kuyruk kanadı için bir tam boy çubuğun yarısına ihtiyacınız olacak. Ortadan ikiye kestiğiniz çubukların yuvarlak uçlarını da kesin. Sonra çubukları mandala yapıştırmak için ister tutkal ister slikon tabancası kullanın.


Küçük yatay kuyruk kısmını da yapıştırın. Önemli olan bu proje de mümkün olduğunca sizin yardımınız olmadan çocukların bir şeyler başarabilmesi. Lütfen onlara çok fazla karışmayın.




Okul öncesi için uçağımız bitti. Artık mutlulukla uçurabilirler.





Kaynak:http://kixcereal.com/kix-cereal-clothespin-airplanes-for-preschoolers/

Yorumlar

Popüler Yayınlar