Yapışkan Folyo İle Sehpa Yenileme


Herkese merhabalar şu sıralar domuz gribidir, salgın hastalıklardır aile sıra ile kırılıyor. Bizi pek etkilemese de çocuklar yüksek ateşle günlerce cebelleştiler. Çok şükür daha iyiyiz. Allah herkese sağlık versin diyelim. Gelelim şimdiki kendin yap projemize. En popüler projelerimden biri olan (burada) yapışkan folyo ile mutfak yenileme maceramdan sonra tekrar bir yapışkan folyo projesine imzamı attım. 


Yukarıdaki resimde de evde atıl durumda içime hiç sinmeyen ve artık salon dekorasyonumlada alakası olmayan bu eski orta sehpamız görülüyor. Çocukların salonda rahatça hareket edebilmesi için kendisi uzun zamandan beri orta sehpa olarak kullanılamıyordu ve ben uzun zamandır atma planları içerisindeydim. Taki yine bir yapı markette gezerken dc-fix'in bu değişik boyalı ahşap desenini görene kadar.


 

                                      Bana bu proje için bir adet folyo yetti yanlış hatırlamıyorsam 45cm'e 2 metre boyutlarıydı.



                                      Mutfak yenileme çalışmamda ayrıntılı olarak anlattığım şekilde çok kısa sürede kaplama işlemini gerçekleştirdim.




                    Şu sıralar ise atacak olduğum bu sehpaya bakmalara doyamıyorum. Çok orjinal bir parça haline geldi. Evimizi ziyaret eden dostlarımı önce boyamı diye sehpaya dokunup şaşırdıklarını görmekten zevk alıyorum. Böylelikle bir mobilyamı daha değerlendirmiş olmanın gururunu yaşıyorum. Ne mutlu bana :)



Yorumlar

  1. Gerçekten de çok dikkat çekici ve orjinal gözüküyor. Ellerine sağlık. Ve güle güle kullan canım...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar