Stencıl İle Kitaplık Yenileme



Evet beklenen gün geldi. Bu hurdaya dönmüş oldukça kötü durumda olan kitaplığı gören kendinyapcımız kitaplığın bu kötü durumunu hiç düşünmemiş çünkü ona bakarken gözünün önünde hayal ettiği bitmiş bir kitaplık görüntüsü olduğu için oldukça heyecanlanmış üstelik bu güzel kitaplık ona sadece 20  $'a mal olacak. 




Öncelikle kitaplığın hasar görmüş yerlerini alçıyla onarıp zımparalama işlemi yaplmış. Daha sonra kitaplığı bir sehpa üzerine koyup beyaz mobilya boyasıyla iki kat boyamış.





Stencil İle Sehpa Yenileme postumda da anlatmıştım. Beyaz boyanın içine biraz siyah akrilik boya katıp istediğiniz tonda gri rengi ettikten sonra stencil tekniği ile bir sünger yada pompom fırça yardımıyla kalıptaki deseni kitaplığın iç duvarına uygulamış. Fakat köşelerde deseni uygulamakta zorlandığı için kitaplığın arka kısmını çıkartıp yere koyup çalışmasına böyle devam etmiş.


Daha önceki resimlerini fotoğraflayamamış ama kitaplıkla birlikte olan çekmecelerin kulplarına turkuaz renkli topuzlar kullanmış.


Ve işte ortaya çıkan sonuç. Ne kadar iç açıcı değil mi? Eeeee nerden nereye dile kolay....






Kaynak:http://sarahmdorseydesigns.blogspot.com.tr/2012/03/bookcase-renovation.html


Yorumlar

  1. Muhteşeeeem gözüküyor. Çok kıskandım ama:)))) Ellerinize sağlık. Çok ama çok güzel olmuş. Keşke ben de yapabilsem:(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende senin gibi güzel quilling yapmak isterdim ama :)

      Sil
  2. Çok güzel olmuş ferah ferah. Elinize sağlık;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ferah evler her zaman in, iç sıkıcı renkler out :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar