Popolin pişik önleyici krem mucizesi

Her annenin karşılaştığı sorunlardan biri olan pişik derdimiz şu zamanlarda bizim de derdimiz .Çünkü Ediz tuvalet alışkanlığı kazanma sürecinde bundan hoşlanmadığı için her çocuğun yaptığı gibi gizli saklı bir yerlerde bu işini halledip sonrada o pisli beziyle öylece oturup duruyor. Eğer o an yanında olmayıpta kokusunu duymazsam uzun bir süre kirli beziyle kalmış olduğundan (bir anne için uzun süre en fazla 10-15 dk.dır :))hassas ciltli bir çocuk olan Ediz'imde oldukça kötü pişikler oluşuyordu. Hekimlerin verdiği o bilinen tüm kremler denendi sonuç başarısız. Türkiye'ye geçen sene giren meşhur Hollywood yıldızlarının çocuklarına kullandığı Sudocrem arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım oda olmadı.Geleneksel yöntemlerden olan saf zeytinyağı ondanda randıman alınmadı. En son geçen gün acıdan ağlayan oğlumun feryatlarına dayanamayan babası tam eczane kapanırken bir koşu eczacı ablamızdan bir krem istedi. Elinde Popolin krem ile geldi ve işte o gün bu gün pişik derdimiz yok denecek kadar az. Tabi herçocuğun cildi her kreme farklı tepkiler verebilir. Sizde deneme yanılma yöntemiyle bunu bizzat yaşıyacaksınız ama ben Popolin kremi oldukça öneriyorum. Omegalı olan bitki özlüde süper.
Yinede pişik olmadan önlem almada yarar var tabi .Dikkat edilmesi gereken noktalara gelirsek eğer; 1-Sık sık bez değiştirerek bebeğin altındaki aşırı ıslaklığı gidermeye çalışın.Bezin deriye sürtünmesi ,bezin küçük gelmesi, çok sıkı bağlanmış olması bunlarda ciltte tahrişlere sebep olacağından dikkat edilmeli.
2-Bezini değiştirirken altının biraz çıplak kalmasına izin verin: Bu süre çok uzun olmamalı. Bezsiz olarak uzun süre durmak kazalara yol açabilir :) Çok hareketli olmayan çocuklarda belli bir süre için Baby&Me'nin pipipedi bu kazaları önlemede birebir yardımcı öneririm.Linkte pipiped ile ilgili yazıma ulaşabilirsiniz. http://tepehomegiller.blogspot.com/2012/08/pipiped-ve-emir.html
3-Parfüm ve kimyasal içermeyen ıslak saf mendiller yada sadece su kullanmak.Sonra mutlaka ıslaklık silinmeli yada kuruması beklenmeli. 4- Pişik önleyici kremleri genelde kullanmaya çalışın. İnce bir hat halinde sürmekte yarar var.

Yorumlar

  1. Geçen sene bebeğim hep pişik oluyordu bazı kremler kullandım sonuç değişmedi. Daha sonra bir tavsiye üzerine fresh’n soft pişik önleyici ıslak mendili kullandım ve sonuç almaya başladım bebeğimin pişiği yok oldu.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar