Şimşek Mcqueen ve arkadaşları ile Aqua Florya'daydık

Merhabalar bugün bir o kadar  kar yağışlı olsada, babamızın iki gün önce bir gazetede ilanını görüp bize fotoğrafını yollayıp ''Gidelimmi?'' diye sorduğu aktivitemizi anlatayım size.

 Erkek annesi olan herkes bilir araba meraklısı oğulları için Şimşek Mcqueen vazgeçilmez bir parçadır onların hayatlarında. Bizde soğuklarda eve tıkılmak zorunda kalan çocuklarımızı sabah kahvaltımızdan sonra alışveriş merkezleri iyice dolmadan hemen aktivitenin yapıldığı Aqua Florya'ya götürdük. Girişte bizi karşılayan Piston Kupası birinci, ikinci ve üçüncülük kürsüsünü yarıyıl tatili için bizi ziyarete gelen sevgili yeğenlerim Zeynep ve Yağmur ile Ediz birlikte paylaştılar.



 Çekilen onlarca fotoğraftan sonra bir güzel inip duvarda resim yaptılar, PlayStation ile oyunlar oynandı ve her türlü minik araba, kumandalı araba ne varsa kurcalandı. Seneler sonra karşılaşılan üniversite yurttaki oda arkadaşım Hale ile ayaküstü çocuklardan konuşmakta tatlı bir anıydı benim için. Bunu okuyacağını biliyorum Hale :)





Tabiki bir pazarlama taktiği olan bu aktiviteyi planlayanların nihayi amacına ulaşarak gün sonunda alınan Şimşek Mcqueen araba oyunu, kuzenlerle  el ele verilerek eve gidip  böyle topluca yapılmaya çalışılarak bitti.

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar