Rengarenk Ponpon Kitap Ayıraçları

 
Kış geldi çattı. Sizin oraları bilmem ama buralarda daha kar görünmese de soğuk artık iyice kendini hissettirmeye başladı. Eee böyle olunca hamarat hanımların birçoğunun evinde yünler ve şişler dışarı çıkmaya başlamıştır.
Mesela bizim evde artık bir gelenek haline geldi. Bildiğim bir iki model var (maalesef annem yün örgüden anlamaz öğreten gösteren yok kendi yağımla kavruldum şimdiye kadar). O iki modelle kendi keyfime göre rengarenk kendi berelerimi yaparım. Ablişkoma hediye ederim. Diğer bir geleneğim ise eşime makine örgüsünü aratmayan üstelik daha sıcak tutan atkılarını yapıp sürpriz yapmak. Tabi artık geleneğe dönüştüğü için pek bir süprizi kalmadı ama olsun.
Madem kış gelmiş yünler dışarı çıkmış artık eski yünlerimizi değerlendirme vakti gelmiştir.
Beni takip edenler çok iyi bilirler nasıl kitap kurdu olduğumu ve benim için en iyi hediye olduğunu. Sevgililer günü hediyeleri ile ilgili bu yazımda anlatmıştım.Size Özel Sevgililer günü kitap koleksiyonu.
Şu soğuk günlerde sıcacık evinizde kanepenize oturup sıcak çikolatanızı yanınıza alıp zevkle kitap okumak gibisi yoktur benim için. (Tabi bu sırada her zaman duamı ederim karnım tok sırtım pek Allahım dışarıdakilere yardım et diye aslında bunu yapması gerekenler biziz biraz olsun merhamet ve vicdanı olan bizler)
En iyi hediye olan kitabın yanına da bu kış ayında birbirinden renkli bu yünden eğlenceli ponpon kitap ayraçları güzel olmaz mı? Bence çok güzel olur. Yaklaşan yeniyıl için arkadaşınıza dostunuza güzel bir hediyede olur hem kitabı hem de ayıracı paylaşırsanız tadına doyum olmaz derim ben :)
 
Neyse fazla gevezeliğe gerek yok çoğumuz ponpon yapmayı biliyoruzdur. Yinede bir kaç resim ekliyorum merak etmeyin. Nede olsa her yiğidin farklı bir yoğurt yemesi vardır değilmi.
 

 




Fikir basit, masraf yok, görüntü çok şeker ve herkesin uygulayabileceği bir şey fazla söze gerek yok . Kalın sağlıcakla dostlar ne diyelim.





Kaynak:http://www.designmom.com/2012/10/the-perfect-gift-yarn-ball-bookmark/
 

Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar