Emir'in Sevimli Orman Hayvanları Temalı 1 Yaş Doğum Günü Partisi



Altıncı hastalık, çekiliş hediyelerini hazrlama, doğum günü için gelen babaanne ve dede ile geçirilen 2 hafta sonunda ancak vakit bulup yazmaya başlayabildim. Bloğa yazamadığım zamanlarda kendimi çok eksik hissediyorum maalesef, nitekim nihayet buluştuk tekrar.

İlk yaş doğumgünü hem anne baba, hem çocuk için çok önemlidir bence. İşte  doğum günü parti organizasyonlarını yapmaya bayılan ben sevgililer günü için hazırladığım masaya yaptığınız yorumlar sonunda arkadaşımla birlikte bir blog daha açtık. Tüm organizsayonlarınız zevkle yapılır. Ayrıntılar printmagicparty.blogspot.com da her hafta yeni bir parti temasıyla sizlerle :) Facebook  http://www.facebook.com/pages/Printmagicparty/439881409424710 sayfasını beğenerekte takip edebilirsiniz.


 Gelelim Emirin doğum günü konseptine. Erkek çocuklar için bebeklik dönemlerinde ne kadar soft cicili bicili seçerseniz okadar iyi çünkü büyüyünce zaten çoğu şeyi beğenmiyorlar. Bu yüzden onlar küçükken siz kendi keyfinize göre takılın büyüdüklerinde zaten kendi borularını öttürüyorlar. Bu yüzden sevimli orman hayvanlarının olduğu bir tema hazırladım.

Gelen kişilerde genelde çocuklu olduğundan bugün onların günü olsun dilediklerince keyif alsınlar diyede onları mutlu edecek minik ayrıntılar hazırladım. Tıpkı bu içi şekerleme çikolata ile dolu olan külahlar gibi.
 
Buda gelen miniklerin takması için hazırladığım tavşan, ayı, tilki şapkalarından oğlumun taktığı tavşan.

Doğum günü çocuğununda bir resmini masamıza koyduk.


 
Ortadaki süs ağacımız ise oğlumla ağaç budama zamanı parkta yürürken görüp aldığımız dal parçalarından yapıldı .Herzaman dediğim gibi hayal gücünüzü biraz zorlayın harikalar yaratmamak elden değil. 
 
Temaya uygun renklerde Amerikan servis, bardak, pipet ve peçete halkalarıda hazır.

 
Cupcake stand olmadan olmaz. Cupcakelerin hepsini elcivazlarımla yaptım :)



                                                  Buda benim hazırladığım trenli pasta
 
Telaşlı ve mutlu geçirilen bir günün sonunda yapılan işin güzelliğinin verdiği memnuniyetle rahat rahat uzanmak.
Not:Resimlerin gerçek boyutları için lütfen üstlerine tıklayın.

Yorumlar

  1. Bütün hazırladıklarınız harika gözüküyor.Ellerinize sağlık.Nice mutlu yaşlara.feyzanincicileri

    YanıtlaSil
  2. Sağol Feyzacım çok teşekkürler....

    YanıtlaSil
  3. küllahları nasıl hazırladığınızı,hangı malzemeyı kullandığınızı paylaşırmısınız.sevgıler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar. O zamanki şartlarda kartona yakın kalınlıkta kağıtlara print almıştım. Eğer öyle kağıtlarınız yoksa print aldığınız normal a4 kağıtlarını kartonlara da yapıştırabilirsiniz. Sonra külah şeklini verip zımbalamıştım. Çift taraflı bantta kullanabilirsiniz. Sevgiler size de :)

      Sil
  4. küllahları nasıl hazırladığınızı,hangı malzemeyı kullandığınızı paylaşırmısınız.sevgıler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar