Bir çöp ev bu muhteşem eve nasıl dönüşür?



Herkese merhabalar tekrar. Bu evi gördüğüm zaman yayınlamadan duramadım.  Bu ev oldukça sağlıksız koşullar altında harap ve viran bir haldeydi. Alan kişinin epey bir fedakarlıkta bulunması gereken bu evin eski görüntüleri için şimdi lütfen sıkı tutunun.






Ev tamamen temizlenip bir restorasyon  mucizesi gerçekleştirilmiş. Çürümüş tavanlar orjinal kemerli görüntüye sadık kalınıp daha havadar bir görüntü kazanması için baştan aşağı beyaza boyanmış.
Pencerelerin  zarif eğriliğinin bu beyaz duvarlarda vurgulanabilmesi için çerçeveler siyah tercih edilmiş.
Bu eski ispanyol evine akdeniz etkileri katması için turkuaz mutfak dolapları kullanılmış ve daha bir çok yerde turkuaz renklere ağırlık verilmiş.Ev 200.000 $'a alınmış şu anki değeri 929.000 $.

Müthiş değil mi? Etrafınızdaki evlere şimdi daha farklı bir gözle bakmanın zamanı gelmiştir belki.Tabiki tüm bu değişim için para gibi çok önemli olanaklara sahip olmanız gerekli :(









Yorumlar

  1. inanılır gibi değil gerçekten rüya gibi bir eve dönüşmüş içim gitti.sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Vaaaavvvvvvv ne kadar güzel tasarlayanın zevkine bayıldım öldüm bittim bende istiyorum. Nasıl bir hayal gücü zarif sade.Gözümde dünyanın en güzel yuvası. Mutlu yaşam dilerim.Renkleri çalıcim hele o yıldız lamba nereden almışlar?

    YanıtlaSil
  3. Ev şuan neredeyse 1 milyon dolara satılıyor kim hayal edebilirdi bu evin bu paraya satılabileceğini?

    Bu da linki o kadar parası olan varsa tabi :)

    http://www.searchpoint.net/SearchPoint/ListingDetail.asp?_account=idd&_org_id=camrmls&_sponsor_agent_id=SR175527773&_style_account=mapsearch&_uid=&mls_property_id=15903575&_sponsor_office_id=F6212005&_per_id=&_sponsor_org_id=camrmls&_lid=0

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar