Mutfak kavanozlarım renklendi

 
Mutfak yenileme çalışmamı beni yakından takip edenler bilirler. Hala ufak dokunuşlar yapıyorum buda onlardan biri.Birbirinden sade baklagil kavonozlarıma mutfağı sarmalayan kırmızı ve beyaz renklerinden biraz olsun dinginlik katacağını düşündüğüm çok sevdiğim turkuaz renginden kendi tasarımım olan etiketler yapıp yapıştırdım. Bana da arkama yaslanıp seyretmesi kaldı.
 
Önceki hali monoton kavanozlar peh :(
 
Şimdiki hali
 
Bloğumu takibe alan ve üye olan arkadaşlarıma da aşağı yorum bırakırlarsa onlar için istedikleri etiketleri mail yolluyla yollayabilirim .Hadi yine iyisiniz :) 
 
 

Yorumlar

  1. Merhaba, nasıl yapıştırdığınızı da öğrenebilir miyim? Bildiğimiz tutkalla mı? Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık... Ben de isterim dicem ama yıkamak istediğimde ne yapmam gerektiğini bilmiyorum...
    Hoşçakalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biliyorsunuz belki, ben parti organizasyonları için görsel temalar hazırlıyorum bu yüzden elimde etiket kağıtları var; sadece printerdan onlara bastırdım bu yüzden yıkamada pek sorun değil . Ama ben bir aralar etiket kağıtlarım yokken cam yüzeylere bu kağıtları şu stiker kağıt yapıştırıcıları var ya onlar ile yapıştırıyordum.

      Sil
  2. Gerçekten pek bir havalı olmuşlar :))
    Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  3. Çok zevkli bir çelışma olmş.ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. bende çok beğendim Ebru hanım ellerinize sağlık blogunuzla yenı tanıştım ama sıkı bir takipçiniz olacağımı hissediyorum :) bu aralar bende mutfağımda yenileme çalışmaları yapıyorum :) bizlere de etiket yollayabileceğinizi söylemişsiniz talip olsak nasıl olur acep :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sıkı takicileri severim :) Büşra hanım tek yapmanız gereken bloğumu takip etmeniz Google+ yada email yada blogger yoluyla. Sonra pdf dosyalarınızı istediğiniz mail adresinize yollarım :)

      Sil
  5. Upps, eğlenceli bir blog buldum sanırım : )

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar