Çocuklarla Tatil Başlıyor yehuuuuu

 
Ve nihayet geldik 3 hafta sürecek olan ne zaman gelecek diye takvim yapraklarını saya saya bitiremediğimiz tatilimize. Yarın yolculuk başlar içimiz kıpır kıpır 1 haftadır bavullar açıkta aklıma geldikçe herşey sıra sıra konuyor. Ediz de kendi çantasını hazırladı bile. İçinde arabalar kürek kova boyalar ..... 


 
Tatil öncesi Silivri de falan denize gitsek te ramazan dolayısı ile uzun bir ara vermiştik. Ediz deniz deniz diye sayıklıyor. Ve işte program. İlk durak bayram münasebetiyle Kdz. Ereğli hemen sonra güzel İzniğin göl boyu kısmetse Darka tatil köyü, 3-4 gün sonrada beyaz kireç boyalı mavi panjurlu evleriyle güzelim Bodrum. (Her ne kadar bizim villa öyle olmasa da idare eder). Dolu dolu bir tatil beklemeye değecek inşallah :)

 
 
Sıra geldi tatilde çocuklu aileler için alınması gerekenlere.
  • Kalınacak gün sayısının 2 katı kıyafet. (Ben yandım yani) Her türlü ayakkabı terlik .
  • Çocukların şampuanları, diş fırçası macunları, vücut yağları, mineralli güneş kremi tercihen uv korumalı kıyafetleri, şapkaları, tırnak makası,ıslak mendil.
  • Mayo, bebeklere deniz için hazırlanan Huggies in Little Swimmer , plaj oyuncakları, kolluk, güneş korumalı simit, varsa şişme havuzunuz.
  • Mamaları, biberonu, suluğu
  • Her türlü ilacı. Ateş düşürücü, diş çıkarırken kullandığınız ilacı, pişik kremi, yanık kremi, böcek ve sinek sokmalarında sürdüğünüz kremi, sinek kovucu sprey, oda için sinek kovucu tablet yada likit sıvı, düşme ve zedelenmelerde kan toplayıp morarıp şişmesini önleyen kreminizi. En son olarak da kendiniz için parol yada minoset. Ayaklı eczane anlıyacağınız.
  • Bu sefer uçakla gitmeyeceğimiz için araba yolculuğu için çocukları oyalayacak oyunlar atıştırmalık yiyecek ve içecekler. Tercihen çocukların uyku vakitlerini tercih edip öyle yola çıkın 1-2 saat kafanızı dinlersiniz.
  • 2 afacan için oto koltuğu, bebek arabası.
  • Tuvalet adaptörünüz.
Tüm bunlardan sizede yer kalırsa sizin bavul ve çantalarınız :) İşte artık evin yarısını yanınıza aldınız. Yolculuğa hazırsınız.
 
Bu arada merak etmeyin sanal alemde tatil kısmen var. Tatildeyken blog yazılarımın çoğunun taslaklarını hazırladım zaten bir tıkla yayındalar. Yani sizden çok uzak olmayacağım.
 
Herkese şimdiden iyi bayramlar ve tatiller. Kazasız belasız yolculuk dilerim tüm yolculara.
Hadi Ebru kaçar :P


Yorumlar

  1. Merhabalar;
    Blogunuzu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım.
    57. takipçiniz benim.
    Bana da gelirseniz sevinirim :)
    İyi Bayramlar
    Sevgiler
    http://whiteglaze.blogspot.com
    twitter: @_gamzeahmet_

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoşgeldiniz. Bende artık sizi takipteyim :) Site tasarımınıza bayıldım size soracak çok sorum olacak bu kouda :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar