Bir Kitaplığın 3 Farklı Hikayesi


Başlıktan anlıyacağınız gibi bu post bir kitaplığın hikayesi fakat ne yazıkki bu kitaplığın gerçektende kitaplık olduğu günlerin hiç bir fotoğrafı yok.


Evet başlayalım hikayemize bir varmış bir yokmuş evvel zaman içinde üniversitede okuyan genç Ebru öğrenci evine moleküler tıp kitaplarını araştırma dosyalarını koymak için çok uygun fiyata koçtaşdan bir kitaplık almış. Tepe tepede kullanmış. Gelgelelim Ebru evlenmiş, öğrenci evinden taşınmış, çocuğu yok yok yetmedi, çocukları olmuş :)) İşte olanda bu kitaplığa olmuş. Bir zamanlar baş köşede keyifle dikilen kitaplık itilip kakılmış bir oraya bir buraya konulmuş, çocukların odalarını yapmak gerektiğinden de ortada kalakalmış . Ah kitaplık vah kitaplık. Derken kara gün dostunu unutmayan sahibi Ebru ona moda bir şekil verip kullanarak yine ondan bir ömür boyu faydalanmayı düşünmüş.

Almış kitaplığı bir gün önüne yine bekleyememiş eşini almış kerpeteni karga burunu çekici sökmüş kitaplığın arkasını. İlk olarak bir paravan gibi odayı ikiye ayıran kendine bir okuma köşesi yapmış onunla. Mumlarını yakar güzel güzel okurmuş kitaplarını. Gel zaman git zaman bebekler ayaklanmaya başladıkça duvara sabitlenmedi için sallanmaya başlamış kitaplık. Ebru da düşüp bebeklerine zarar vermemesi için vazgeçmiş okuma köşesinden.



 
Tabi Ebru hanım bu kıyarmı kitaplığına bu seferde koltuk arkasına yatay olarak koymuş onu. Doğrusu bu durum senelerden beri ayakta durmaktan yorulan kitaplığın da pek hoşuna gitmiş. Yaşlanmış ayakları artık bir güzel dinlenebilirdi. Eee hep aynı yöne yatmak olmaz demi zamanla yara olur vücutta diye.........


 
Ebru hanım bu seferde koltuk başı olarak kullanmaya başlamış onu . Akşam üstü keyif kahvelerini balıklarına bakarak sırt sırta geçiriyormuş artık kitaplığıyla. Allah onu sırtımızdan başımızdan eksik etmesin :) Kim bilir Ebru hanım onu daha nerelere koyar demi.....


 
Not: Siz en çok hangi halini beğendiyseniz lütfen yorum kısmına yazın çok merak ediyorum doğrusu :p

Yorumlar

  1. çok güzel miş ya hikayene bayıldım :) ben okuma köşesi halini daha çok beğendim...
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. ben de ilkini beğendim; sonuncusu da güzel ama kitaplık özelliğini yitirmiş garibim :) yine de onu kapı dışarı etmediğiniz için minnettar olmalı :)

    YanıtlaSil
  3. Harika düşünmüşsün ve her 3 üde ayrı ayrı güzel ve kullanışlı duruyor ,Bu arada hikayen çok güzelmiş

    YanıtlaSil
  4. güzel fikir olmuşkırmızı koltugun arkasında en cok hosuma gtti.

    siz de ben ziyaret edersniz adresim
    http://www.mutlulukbenim.com/
    görüşmek üzere sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Süper bir fikir :)
    Ben hepsinide çok beğendim ama koyacak yeri olmayanlar için koltuk arkası süper:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Merhaba :) hepside birbirinden kullanışlı olmuş ve de şık ama en çok paravan halini sevdim.musmutlu yaşayın evinizde.

    YanıtlaSil
  7. Herkese fikirleri için çok teşekkürler :) Evet ben de hikayemi çok seviyorum hehe

    YanıtlaSil
  8. çok beğendim gerçekten ilginç fikir olmuş özellikler koltuğun arkasında duruşu harika...

    ozgulmelek.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  9. Duvara bir şekilde sabitleyerek ilk halindeki gibi kullanmalısınız bence, çok hoşmuş o haliyle.. Ama fikirlerin 3ü de gayet güzel.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar