10marifet li bir gün



  Bugün beni gerçekten heyecanlandıran, bir okadarda gururlandıran bir gündü. Herşey iki hafta önce 10marifetin kurucusu Aylin hanımın beni, çok beğendiği kapı süsümü yeni açılan 10marifetkanalı'nda  yapım aşamalarını gösterip anlatmam için kamera çekimine çağırmasıyla başladı. Bu ilk teklif önce beni havalara uçurdu. Çünkü yaptığım çalışmaların birileri tarafından fark edilip gerçekten değer verilmesi boşa çabalamadığınızın en güzel göstergesi. Daha sonrada bir heyecan bir korku nasıl yaparım nasıl ederim diye. Her seferinde Aylin hanım o çok destekleyici, nazik, sevimli uslubu ile benim heyecanımı yatıştırdı ve en sonunda bu gün o gündü.

Bu güzel yaz sabahı kalkıp kendime çeki düzen verip Beşiktaş'taki 10marifet ofisine gitmek üzere yola koyuldum. Yanımda da bir gün önceden hazırlığını yaptığım kapı süsünün malzemeleri. Dün akşam hazırlık yaparken aklımda hani şu meşhur Cem Yılmazın mukavvadan ev yapımını anlatan menapoz teyze ile  ilgili espirileri. Bende nede olsa mukavva olmasada  kağıttan kapı süsü yapıyorum :) Evet bugün mukavvadan ev yapıcaz gerçi  burda yapılmışı var :) hala çok gülerim  buna .

Aylin hanım ve ekibinin çok içten karşılamasıyla çekim odasına geçtik. Nedense bugün üstümde hiç heyecan yoktu.Herşey o samimi ortamdanmıdır bilmem ( evet kesin ondan) o kadar yolunda gittiki bende şaştım kendime. Zaten ben hep öyle olmuşumdur, herşey için önce çok heyecanlanıp  telaş yaparım sonra olay anında çok soğuk kanlı olurum. Sadece şu an tek hayıflandığım konu o güzel insanlarla bir hatıra fotoğrafı çekmeyi unutup yayınlayamamam oldu. Bende 10 marifetin logosunu koydum yazıma....

Velkelam bugün güzel bir gündü marifetli bir hanım olarak sizi 10marifet kanalında nacizane yaptıklarımı seyretmeye davet ediyorum.Daha montaj aşamasında; yayınlanır yayınlanmaz linki ekliyorum :)


Yorumlar

  1. tebikler eminimçok güzelbir duygudur.10 mrifeti yakında takip ediyorum .Sizin videonuzu da izleyeceğim başarılar darısı başımıza

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler bende heyecanla bekliyorum.

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Ebru Hanım, ne kadar incesiniz. Bizim için de sizi ağırlamak inanın zevkti. Sıradaki bölüm size ait, 4. video olarak sizinki yayınlanacak birkaç gün içinde. Keşke fotoğrafımız olsaydı evet ama koskoca vieomuz var :) O da yeter bize.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar