Hello Kitty Taç Bandı Yapımı


Printmagicparty olarak size çocuk doğum günlerinde faydalı olacak fikirler sunmaya devam ediyorum. Partilerin kişiselleştirilmesi ve her çocuğun bundan bir pay alması, doğum günlerini kutlayanlar için her zaman daha eğlenceli ve iyi vakit geçirilmesini sağlar.


Bu gün size Hello Kitty doğum günü planlayanlar için, gelen her bir çocuğa verilmek üzere bu saç bandlarını nasıl yapılacağını anlatayım.

Neye ihtiyacınız olacak:
Pembe ve beyaz keçe
Saç bandı
Makas
Silikon Tabancası



Hello Kitty kulak ve fiyonk kalıbı'nı yazdırıp çıkartın ve kesin.Daha sonra dilerseniz ister keçelerin üstüne kalıpları koyup etrafından keçeli kalemle çizin, isterseniz kağıtları keçeye iğneleyip etraflarından kesin. Keçe yerine eva süngerlerinide kullanabilirsiniz. Onlarda gayet muntazam görünüyor.


                                     Daha sonra saç bandında kulakları yapıştıracağımız yerleri belirleyip keçelerin kenarlarından silikon tabancası ile yerlerini sabitleyelim. Biraz kuruması için bırakalım.


Daha sonra yukarıdaki yönlerdirmelerdeki sıraları takip edip fiyongu hazırlayıp saç bandının üstünde kulağın üstüne yapıştırın.
İşte bu kadar kolay. Tüm çocukların saçlarında bu saç bantlarıyla eğlenip coştuğunu şimdiden hayal edebiliyorum. Üstelik fotoğraf görüntüleri de harika olacaktır. 
Printmagicparty keyifli günler diler.
Bu arada face sayfamızı yavaş yavaş yeni açtığım instagram sayfasına kaydırıp aktif olarak kullanmayı planlıyorum. Lütfen takibe başlayın.

https://www.instagram.com/printmagicparty/

https://www.facebook.com/printmagicparty/
printmagicparty@gmail.com


Hello Kitty'li diğer yazılarıma linklerden ulaşabilirsiniz.


                                                             Hello Kitty'li Kurabiye Tarifi




                                                       Hello Kitty Temalı Doğum Günü Süsleri


 
Kaynak:http://www.bettycrocker.com/menus-holidays-parties/mhplibrary/birthdays/how-to-make-a-hello-kitty-party-headband

Yorumlar

Popüler Yayınlar